2-daagse teamtrainingen

Teamtrainingen

Hoe creëer je flow in je team? Hoe zorg je voor meer plezier in je team nu de druk op onderwijs toeneemt en veel flexibiliteit van iedereen vraagt? Wil je meer leren werken vanuit eigenaarschap en gedeeld leiderschap met je team? Zou je meer willen ervaren dat je samen de koers bepaalt? Heb je geen goeie herinneringen aan visie- en missietrajecten?

Wij ontwerpen teamtrainingen en 2 daagses op maat, waarin jouw bevlogenheid en de passie van je teamleden ons uitgangspunt is. Dat doen we door aan te sluiten bij de leervoorkeuren van jouw team, door veel creatieve werkvormen te gebruiken, dichtbij de praktijk te blijven en daadwerkelijk samen concrete acties af te spreken. Kenmerkend voor onze aanpak: out-of-the-box, leren door te doen, waarderen van verschillen.

Wij garanderen een visie- en missietraject wat eindelijk daadwerkelijk voor veranderingen gaat zorgen, in gedrag, in patronen en in afspraken binnen jullie team.

Deze trainingen kunnen aangeboden worden in meerdaagse trajecten verspreid over meerdere maanden en/of een 2 daagse rondom een herijking van de visie en missie, bijvoorbeeld ter voorbereiding op een nieuw schoolplan.

Indicatie kosten 2 daagse 3750 euro (afhankelijk van grootte team)

We komen graag langs voor een vrijblijvend oriënterend gesprek. Neem contact met ons op via het contactformulier of mail ons op info@tallentaa.nl