17 dec 2018
-

Wouter Krol

Creatieve denker en zoekt de oplossingen  out of the box. Staat altijd open voor nieuwe dingen. Hij gelooft in de kracht van ieder mens en dat diversiteit organisaties verder brengt. Leren vanuit zelfvertrouwen en eigenheid. Dat maakt hem een bevlogen voorstander van talentgericht onderwijs en hij brengt dat dagelijks in praktijk.

No tags here

29 aug 2014
-

Management Drives

Management Drives verbetert de performance van organisaties door de effectiviteit van medewerkers te vergroten. Goede leiders motiveren mensen op hun dominante drijfveren. Hierdoor komen mensen in hun kracht en worden doelstellingen eerder bereikt.

Als gecertificeerd partner kan tallentaa op individueel niveau Management Drives gebruiken als coachingsinstrument. Op organisatieniveau kunnen we de drijfveren gebruiken voor team- en organisatieontwikkeling.

No tags here

25 mrt 2014
-

Bertus Lap

Als creatieve webdesigner en oud-leerkracht combineert Bertus moeiteloos de wensen die wij hebben met de vormgeving op het web. Zijn passie voor talentgericht onderwijs sluit aan bij de drijfveren van tallentaa. We zijn blij dat hij deel uitmaakt van ons professionele netwerk.

No tags here

25 mrt 2014
-

Pauline Buit

Haar passie voor grafisch vormgeven heeft Pauline volop laten zien bij het ontwerpen van het logo voor tallentaa. Ook haar meedenken met de vormgeving van de website is waardevol geweest. Haar talent is een aanwinst voor ons en uw netwerk. Op Paulinebuit.nl vindt u meer informatie over haar werk.

No tags here

24 mrt 2014
-

Harmen Wimmenhove

“Wat je geeft krijg je terug” is het motto van Harmen Wimmenhove. Begonnen als bevlogen groepsleerkracht met oog voor de eigenheid van kinderen, doorgegroeid naar integraal schoolleider op verschillende scholen. Kennis en ervaring vanuit de voeten in de klei van de onderwijspraktijk. Als geen ander in staat om snel situaties en ontwikkelingen in te schatten op basis van een scherpe, bijna intuïtieve, analyse en observatie. Signaleert kansen en komt met oorspronkelijke en systematische oplossingen, gericht op innovatie en verandering. In alles adviseur, spreekt de taal van diegenen met wie hij in gesprek is. Sluit aan bij wat er op dat moment nodig is. In zijn leiderschap daadkrachtig en creatief. Zijn drive is dat mensen met wie hij werkt hun talenten ontdekken en ontwikkelen.

No tags here