Teamsessie ‘Drijfveren in beeld’

Het team van EBS De Parel werkt met passie en toewijding aan goed onderwijs in het centrum van Amersfoort. Hun missie is: ‘Ieder kind gezien, gekend en geliefd.’
Om die missie waar te maken is het van belang om elkaar als teamleden goed in beeld te hebben. Hoe kunnen we samen als collectief zo goed mogelijk de kinderen geven wat ze nodig hebben. Zicht op elkaars drijfveren is daar een prachtige krachtbron voor. De drijfveren heeft tallentaa van alle teamleden in beeld gebracht. Als gecertificeerd partner van Management Drives hebben wij alle teamleden de vragenlijst onderwijs laten invullen. Het resultaat hiervan is een persoonlijk profiel en een groepsprofiel. In een sessie van 1 dagdeel heeft het team uitgebreid kennis gemaakt met de theorie van Management Drives en hebben we de beleefde teamcultuur in beeld gebracht.

Meer zicht op je eigen drijfveren en waardering voor elkaar als unieke en waardevolle teamleden is een belangrijk eerste resultaat. Vervolgens is er ook een concrete opbrengst met betrekking tot de teamcultuur. De zaken samen doen volgens heldere afspraken geeft het team enorm veel energie. Zorgen voor focus in de plannen is de uitdaging die het mooie team van De Parel gaat oppakken.