Schoolscan & externe audit

Schoolscan

Wil je zicht krijgen op de staat van het onderwijs binnen jouw organisatie?Houd je van overzicht en inzicht? Ga je voor kwaliteit? Zoek je een kritisch-opbouwende sparringpartner met wie je blinde vlekken en gemiste kansen van jouw organisatie ontdekt? 

Wij bieden in relatief korte tijd een kritisch-waarderende dwarsdoorsnede. We zijn als geen ander in staat om het vliegwiel te ontdekken in jouw organisatie. Datgene wat in de komende jaren een boost kan geven aan de ontwikkeling, waarmee je het verschil gaat maken. Voor kinderen, voor ouders, voor collega’s. Waar sta je, waar liggen jullie kansen als organisatie, wat moet je zeker willen behouden en wat moet je loslaten of ontwikkelen?

Onze analyse biedt handvaten om commitment en passie bij je team aan te spreken zodat zij zich mede-eigenaar voelen van de uitdagingen waar de organisatie voor staat. Het resultaat is een gedreven en enthousiast team wat weet wat de stip op de horizon is en welke concrete mijlpalen bereikt gaan worden.

Indicatie kosten schoolscan 995 euro inclusief rapportage, presentatie & vraagbaakfunctie.

Zo nodig bieden we ook een eventueel vervolg aan, zie ons aanbod onder leidinggeven aan veranderingen. Neem contact met ons op voor een op-maat-traject via het contactformulier of mail ons op info@tallentaa.nl