Leiding geven aan verandering

Leidinggeven aan verandering
Waar begin je met leiding geven aan een veranderproces? Hoe neem je je teamleden in alles mee? Hoe zorg je voor eigenaarschap op wat er veranderd moet worden? Hoe sluit je aan bij wat individuele teamleden van jou als leider nodig hebben? Hoe houd je focus met het hele team op wat je samen wilt bereiken?  Is situationeel of juist gespreid leiderschap iets voor jou en je MT?

Je vraagt je regelmatig af: doe ik de goeie dingen en doe ik ze op de juiste manier?

Wij bieden een op maat traject waarin we gebruik maken van verschillende theorieën en modellen op het gebied van leiding geven aan veranderingen, afgestemd op de individuele leervragen van de deelnemers. De theorie verwerken we in coöperatieve werkvormen, rollenspellen, creatieve opdrachten, vergadertechnieken en projectmanagement-methoden die direct in de praktijk toepasbaar zijn. Het resultaat van dit traject is inzicht in veranderingsprocessen in het algemeen, in je eigen unieke leiderschapsstijl in het bijzonder – in relatie tot de veranderingsopdracht die je jezelf met je team gesteld hebt. Plus een box vol handige tools om in te zetten in gesprek met je team.

Dit traject wordt ook aangeboden aan managementteams (MT’s) die vanuit gedeeld leiderschap leiding willen geven aan veranderingen.

Voor meer informatie of een vrijblijvend oriënterend gesprek, gebruik het contactformulier of stuur een mailtje naar info@tallentaa.nl